فارماکوگنوزی

دکتری تخصصی فارماکوگنوزی به مطالعه داروهای گیاهی و نیز داروها و ترکیبات با منشاء طبیعی می پردازد و موضوعاتی در حوزه های فیتو شیمیایی (استخراج، تفکیک و شناسایی ترکیبات طبیعی ، کشت سلول گیاهی ، تبدیلات بیوشیمیایی و بررسی مسیرهای بیوسنتزی ) فیتوفارماسیوتیکال ( مواد اولیه و خام جهت تولید داروهای گیاهی ) و فیتوتراپی (اثرات فارماکولوژی و درمانی گیاهان دارویی و طب سنتی) را مورد بررسی قرار می دهد.

گروه فارماکوگنوزی دارای دو نفر عضو هیات علمی تمام وقت آزمایشگاه میباشد. این گروه دارای دو آزمایشگاه مجهز با امکانات مناسب برای انجام تحقیقات در زمینه های مختلف فارماکوگنوزی و گیاهان دارویی میباشد.

 بیوتکنولوژی دارویی

پیدایش ، ظهور  و رشد بیوتکنولوژی ( زیست فن آوری ) به صورت تدریجی و تکاملی از قرن بیستم شروع شده و توسط یک روند رو به رشد ، در حال حرکت و پیشرفت است. بیوتکنولوژی دارویی ( زیست فن آوری دارویی) که تلفیقی از داروسازی و زیست فن آوری است یکی از مهمترین حوزه های این دانش است که در بسیاری از کشورهای جهان  مورد توجه قرار گرفته است . اساس این شاخه از علم به مفهوم استفاده از سیستم های زنده سلولی و یا مشتقات آنها  ، در جهت  تولید و یا اصلاح محصولات مورد نظر توسط فرایندهای خاصی است. در حال حاظر فراورده‌های گوناگونی با کاربردهای مختلف از طریق تکنولوژی DNA نوترکیب، تولید و عرضه می شود. حوزه بیوتکنولوژی دارویی، گسترده وسیعی را پوشش می دهد از جمله آن ها می توان : تولید پروتئین های نوترکیب ، واکسن های نوترکیب ، متابولیت های اولیه و ثانویه میکروبی ، تغییر و تبدیلات زیستی جهت ساخت مواد اولیه دارویی و غیره را نام برد.

سوالات متداول

آدرس سالن آزمون الکترونیکی دانشکده داروسازی کجاست؟

طبقه همکف- راهروی سمت راست- انتهای راهرو- سالن آزمون الکترونیکی دانشکده داروسازی

آدرس سامانه آزمون الکترونیکی دانشکده داروسازی چیست؟

آدرس URL سامانه Exam.lums.ac.ir  می باشد

آدرس IP نیز 192.168.32.20 می باشد

ضمنا عزیزانی که از وای فای دانشگاه (pardis) استفاده میکنند حتما داده گوشی خود را خاموش کرده و تنها با وای فای وارد شوند و آدرس سامانه را بصورت دستی در نوار مرورگر خود بزنند.

پیشنهادها
پیشنهادها